Samla lån – Så tog jag ett samlingslån och fick bättre ekonomi!

Samla lån är något man kan göra för att få ner kostnaderna för sina lån och på så sätt få ordning på sin ekonomi. Idag är det många som lever på kredit tyvärr och det gör att många har flera olika smålån med onödigt dyra räntor. Då är det bättre att ha ett enda lån med bättre ränta istället. Det var så jag själv fick ordning på min ekonomi och det var därför jag köpa domänen Samla lån och lag upp en sajt för att informera andra om att detta var möjligt. För tyvärr vet alldeles för få om att man kan göra så. Jag jämförde lån med ett låneförmedlare och en del själv och det bästa lånet fick jag av Handelsbanken. Så det blev mitt val men det behöver inte vara billigast för dig. Så se till att jämföra räntan noga. Och villkoren så klart. Och med villkor menar jag till exempel kostnader runt lånet. Så som fakturaavgifter.

Jag rekommenderar alla som sitter med många smslån och kreditkortsskulder att samla lån och krediter

Att sitta och betala onödigt dyra räntor på smslån och kreditkort behöver man verkligen inte. Se om du kan möjlighet att ta ett billigare privatlån där du sedan kan använda pengarna för att betala av dina dyra skulder. Och se sedan till att inte dra på dig fler dyra skulder. Så om du känner igen dig så rekommenderar jag läsa hela guiden från början till slut.

Mycket bra artikel av SVT om att samla lån

Det finns en mycket bra artikel hos SVT nyheter om att samlingslån kan bli en skuldfälla. Det kan vara bra att läsa igenom den innan man väljer att slå ihop sina lån. För det är viktigt att du är påläst innan du lånar pengar. Och så är det självklart med samlingslån också. Det är viktigt att du tittar på den effektiva räntan och inte den så kallade från räntan.

Låna mer pengar och få ordning på din ekonomi? Är det verkligen möjligt?

Ja det kan låta helknäppt men faktum är att det är precis vad man kan göra. Om man har många dyra lån så kan man ta ett lån som täcker alla dessa och sedan betala av dom. Säg att du ha smålån på 100.000kr totalt. Men en effektiv ränta på 14,5% på ett lån, ett lån med 8,9% och ett med så mycket som 18%. Ja då kan du helt enkelt ta ett samlingslån där du får räntan 6,55% och sedan betalar du av dom andra tre lånen. Då har du ett enda lån istället och det med bättre ränta.

Berätta gärna om du tagit ett samlingslån

Om du också har gjort den här resan med att ha många dyra lån och nu bara har ett får du väldigt gärna dela med dig av det. Så vi kan inspirerar varandra och ta tag i våran ekonomi. Sedan gäller det så klart att man inte tar några nya lån efter det utan istället väljer att jobba hårt för att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt. Att svara på det är helt omöjligt att svara på eftersom en pizza kan variera så mycket på storlek och innehåll på pizzan. Men räkna med runt 1300-1500 kcal för en vanlig stor pizza.


Bäddsoffa billigt, är det möjligt?

Utan att den pajar bara man tittar på den? Plus att den gärna får vara snygg också! Ja det är fullt möjligt att hitta en snygg bäddsoffa billigt idag! Och då menar vi ej Ikea-soffa. Utan en snygg soffa som inte alla har och som är billig. I menyn har vi samlat massa snygga soffor och där ibland även bäddsoffor.

Och company förkortning? Vad är det?

Jo ska du förkorta Och company förkortning så ska du skriva & co. Det är många som använder & co när man till exempel har ett företag. Vill du läsa mer om förkortningar kan du se guiden förkortningar. Vi skulle bli väldigt glada om du vill länka till våran guide om du tycker den är bra. Det gör att vi kan fortsätta ha Patriks.nu uppe på ett eget webbhotell.

Snowracer billigt

Snowracer billigt kan du hitta i någon av länkarna där vi samlat ebutiker där du helt enkelt kan köpa en snowracer billigt. Det är blandade märken men det finns till exemple stigas populära snowracer som många tycker är det absolut bästa. Förmodligen för man som förälder har haft en stiga själv när man var liten och att den höll bra. Man får ju lite vad man betalar för måste man ju komma ihåg. Snowracer är en en vinterleksak som man helt enkelt använder med för att åka med på snön. Oftast ner för en backe.

Sommartid är viktigt att hålla reda på

Sommartid då har vi tagit oss igenom den mörka delen av halvåret som vi har medan vintertid råder i Sverige. Men är det alltså äntligen dags att ställa fram klockan till sommartid igen. 2:00 på natten ska man ställa fram klockan så att klockan istället blir 3:00 alltså. Det gör att vi ”förlorar” en timme den natten men vad gör det när vi går mot ljusare tider? För det gör ju att vi får se solen en timme längre varje dag fram till midsommar då det tyvärr blir mörkare igen. Det vill säga någon vecka in på skolornas sommarlov ungefär. Men vi behöver inte ställa tillbaka klockan till vintertid igen förens okt. Det vill säga den sista söndagen i oktober 2015 som vanligt.

Musikcitat

Musikcitat är något jag ”samlar på”. Så jag tänkte om jag kanske skulle börja ha min lilla samling med bra musikcitat här. Så får ni väldigt gärna kommentera och skriva vilka citat ni tycker ska vara med i samlingen. Många tatuerar ju in musikcitat och då kanske det kan vara bra med lite inspiration om det inte är så att man redan innan vet exakt vilket citat man vill ha som tatuering. Kan du några bra musikcitat så skicka väldigt gärna in dom genom att skriva en kommentar! Med musikcitat menar jag citat från låttexter helt enkelt.

När är det första advent

Första advent är inte alltid 1 december. Det är dock inte 1 december varje år utan det är 4 söndagen innan juldagen. Vilket ju gör att det inte blir samma datum varje år. Fjärde söndagen före 25 december. Du kan läsa mer under första advent.