Båtlån – Så lånade jag till min första båt billigt!

Båtlån är ett lån till båt och när jag skulle köpa min första båt så använda jag mig av just ett sådant. Och eftersom sjön har berikat mig så mycket så tänkte jag berätta hur jag tog ett lån för att kunna komma ut på sjön snabbare än om jag sparat ihop pengar.

Båtlån trots betalningsanmärkningar

Båtlån trots betalningsanmärkningar kan vara besvärligt att få. Många långivare har i sina system att dom inte lånar ut pengar till någon med betalningsanmärkningar. Men en betalningsanmärkning kan ju ha kommit av misstag och då finns det några långivare som ser utifrån varje persons förutsättningar i stället. Kanske har man en inkomst som företagare eller så men ingen fast anställning, kanske har man missat en räkning när man varit sjuk och dragit på sig en betalningsanmärkning. Hur som helst så finns det alternativ om du bara letar efter dom. Ett alternativ är, som i alla fall är värt ett försök att få ett bolån hos trots betalningsanmärkningar.

Ha med plattång på båten

Plattång är något som dom flesta med långt hår har hemma. Därför har vi listat ebutiker som säljer plattänger och så har vi lagt som i olika kategorier. Billig plattång är den första kategorin. Där har vi alltså listat ebutiker som säljer billiga plattänger online på nätet. Sen är det bara upp till sig att välja vad du tycker verkar vara mest plattång för pengarna. När är det höstlov i Sverige så man kan åka ut med båten?

Göra våfflor på båten

Våffeldagen 2015 datum inom kort när jag uppd inlägget inför 2015. Våffeldagen 2014 är den 25 mars – vilket den faktiskt är varje år. Det vill säga exakt samma datum. Många högtider (även om våffeldagen inte är en högtid, för alla, hehe) är det och ändå glömmer man ofta bort VILKET datum det är. Annat exempel på det är ju Alla hjärtans dag som ALLTID är 14 februari. Hur som helst är Våffeldagen ursprungligen (alltså inte alltid längre) samma dag som Jungfru Marie Bebådelsedag – det vill säga Vårfrudagen. Vårfrudagen firas 9 månader före jul och Jesus nedkomst. Dock är Jungfru Marie Bebådelsedag nu mera på den närmaste söndagen kring 25 mars. Som nu mera alltså är runt 22-28 mars beroende på år. Det sägs att våffeldagen ha kommit från ett hörfel då många trodde det hete våffeldagen. Hur det gick till är för mig ganska märkligt eftersom det låter så olika men så sägs det i alla fall vara.

Tänk på att båten även kostar att äga

Tänk på att båten även kostar att äga så ha även med det i din kalkyl för ditt båtägande. Lakritsens dag är den 12:e april varje år och många godisbutiken och mataffärer uppmärksammar det genom att ha bra erbjudanden på Lakrits helt enkelt. Patriks.nu ska egentligen bara svara på dina frågor men här måste vi ändå gå in och säga att vi ÄLSKAR lakritsens dag. Att man har kanelbullens dag och liknade för att sälja mer struntar vi faktiskt i då det enbart är dagar som den stora massan gillar som slår igenom. Och då fyller det ett syfte som vi ändå tror är bra.

Tänk på att ha en båttrailer som fungerar

Båttrailer glömmer många att man måste ha så vad du än gör glöm inte det du också. Finns det koffein i te? I vissa tesorter finns det koffein och i vissa inte. I grönt te och svart de finns det koffein till exempel. Medan det i rooibos, det vill säga rött te, inte finns koffein. Det finns även koffeinfritt te men de är inte att rekommendera om du frågar oss. Det sägs nästan inte i Sverige heller. I svart ge finns det ungefär hälften så mycket koffein som i kaffe.

Kan man leasa en båt?

Jag vet tyvärr inte om man kan köpa båt med båtlån. Men den är ju så otrolig dyr så jag undrar om någon vet om man kan leasa en? För det borde ju rimligtvis gå. Eller kanske att den är för billig att göra det med. Eller så är andrahandsvärdet för dåligt så ingen vill göra det. För varför finns det inte drösvis som vill göra det åt sina kunder. Om du vet får du väldigt gärna kommentera.

Hur många böcker har Astrid Lindgren sålt?

Ja det är en fråga som är otrolig intressant. Hur stor är egentligen Astrid Lindgrens bokskatt? Enligt denna artikel så har hennes böcker sålt så mycket som 145 miljoner fram till år 2010. Så gissningsvis några miljoner till efter det? Böckerna finns nämligen på 101 olika språk. Även det år 2010 så det är möjligt att dem finns i ännu fler idag. Vilken av hennes böcker är din favorit? Du får gärna skriva den här nedanför. Och hur många böcker du har i din ägo som hon skrivit.


Köpa alfapet till båten

Köpa Alfapet (det vill säga nya Alfapet) är väldig populärt nu efter att wordfeud i mobilen blivit så stort. Alfapet (det vill säga nya Alfapet) var redan innan ett väldigt populärt sällskasspel men nu verkar det blivit större än någonsin och säljer slut i nästan alla butiker. Alfapet är ett enkelt korsordsspel egentligen och heter Scrabble. Alfapet är det svenska namnet på scrabble och tillverkas av Alga. Det gamla alfapet heter i stället scrabble och tillverkas av Mattel. Köpa barnens Alfapet är det också många som gjort senaste månaderna. Barnens Alfapet är helt enkelt alfapet för barn och är en lite billigare variant. Läs mer om i Lekmer-länken längst upp. Barnens Alfapet är bra att lära barn att stava bland annat och används ibland även i skolan.

Festivaler (musikfestivaler)

Festivaler finns det en hel del i Sverige och jag tänka försöka göra en lättöverskådlig lista på så många som möjligt. Dom jag listar här är lite större festivaler, det finns säkerligen många små mysiga festivaler runt om i Sverige men jag försöker lista dom som den stora massan vill gå på. Fler festivaler kommer fyllas på ovan. Är något datum fel så kontakta mig gärna genom att lämna en kommentar så att jag kan rätta till det. Friskriver mig som vanliga alla faktafel.

När blev Stockholm Sveriges huvudstad

När blev Stockholm Sveriges huvudstad beror lite på vem man frågar men Stockholm fick stadsprivilegier 1 maj 1436 så det är oftast det året som anser vare det året som Stockholm Sveriges huvudstad. Dock anses det blivit officiell huvudstad först 1634 befästes genom 1634 genom en regeringsform det året. Visste ni föresten att Stockholm idag är Nordens befolkningsmässigt största tätort.