Billiga sommardäck online

Billiga sommardäck online? Här nedan har vi satt ihop en topplista över däckbutiker online på nätet. Topplistan uppdateras efter hur populära butikerna här hos besökarna.

Topplista billiga sommardäck online 2014

 1. Byt Hjul » Billiga sommardäck
 2. Svenska Gummihuset » Billiga sommardäck
 3. Däck online » Billiga sommardäck

Billiga sommardäck online hos Byt Hjul

Billiga sommardäck online Byt HjulByt Hjul är en däckbutik där du kan köpa sommardäck, vinterdäck, kompletta hjul och fälgar. Just nu är det fri frakt på samtliga kompletta hjul i skrivande stund.

Sommaren är igång på riktigt och många börjar se över sina däck inför semester och upptäcker först då att de är utslitna och sjunger på sista värsen. Detta eftersom inte så många tittar konditionen på sina däck förens det är dags att byta eller åka på en längre resa så säljs det även mest sommardäck i april och i starten på sommaren. Så hur hittar man billiga sommardäck då? Jo, genom att köpa sommardäck online på nätet. Och det är precis det som vi hoppas kunna guida dig igen i det här inlägget. Du kan även klicka dig vidare till andra inlägg om du vill fördjupa dig i något.

Beställa billiga sommardäck online på nätet

Ofta är priset väldigt mycket lägre och du får dom ofta levererade direkt till dörren, eller levererande till närmaste däckverkstad som ebutiken samarbetar med. (se länkar)

Däck till dörren

Får du hem däcken till dörren är det bara lägga in dom i bilen och köra till en däckverkstad och be dom lägga om däcken på sina gamla fälgar. Levereras dom till närmaste däckverkstad som ebutiken samarbetar med så åker du bara ditt och får dom byta på plats, oavsett om du väljer att byta däck på dina befintliga fälgar eller om du köpt nya fälgar samtidigt.

Var kan man köpa billiga sommardäck online på nätet då?

Här ovan i tabllen kan du läsa mer om och jämföra några populära ställen man kan köpa billiga sommardäck online på nätet.

Sommadäck regler

Det finns några sommardäck regler man måste känna till och det är att mönsterdjupet minst måste vara 1,6mm men man bör byta sommardäck betydligt tidigare än så för att även ha bra friktion vid fuktig vägbana. Sen finns det ju även datum för sommardäck man måste hålla reda på och det är att från och med 1 april så får man byta till sommardäck. Sen så måste man byta innan 16 april. Efter 15 april är det sen förbjudet att ha dubbdäck om det inte är vinterväglag som motiverad det. Dock är inte odubbade vinterdäck att föredra då dom innehåller en annan gummi blandning som gör att dom inte är optimala vid sommarväglag.

Mönsterdjup

Mönsterdjupet måste minst vara 1,6mm från botten till kant. Dock bör man byta däck långt innan det såklart.

Sommarrea på däck 2013

Just nu pågår det sommarrea på däck hos många däckhandlare. Klicka på länkarna i tabellen för att komma direkt in till butikens eventuella däckrea. Vi listar hela tiden erbjudanden under erbjudanden.

24 tankar på “Billiga sommardäck online”

 1. Jag köpte mina vinterdäck hos Byt hjul i höstas och det fungerade perfekt. Men nu när jag skulle köpa nya sommardäck fick det bli svenska gummihuset den här gången, dock enbart för att jag hittade sommardäck som passade mig bättre där. Än så länge är jag nöjd med servicen hos båda.

 2. Jag skulle behöva byta bildäck, eftersom jag har flera bilar skulle billiga sommardäck vara bra då ekonomin inte räcker till för något dyrt nu. :)

  Däckia brukar lösa detta bra för mig, tillsammans med rabatterna jag får

 3. Byt Hjul har jag köpt sommadäck hos 2 gånger tidigare och dom kan jag varmt rekommendera då dom både är billiga och har bra service.

  • Kan bara hålla med, byt hjul har jag köpt både sommardäck och vinterdäck av och det har fungerat utmärkt.

 4. Har handlat både från Däck online och Byt hjul och kan rekommendera båda. Svenska gummihuset har jag dock ingen erfarenhet av.

 5. Att tänka på när man beställer däck från internet är att den lokala däckhandlaren tar runt 200 kr för att ta av dom gamla däcken och sätta på dom nya sommardäcken på ens fälgar. En läskig grej är också att ens sommardäck har 11% kontakt med marken när du åker 90 km/h och har 1,6 mm mönster djup.

 6. tänk på att online däck är billigare av en anledning. Däck är tex billigare i Afrika och vad händer när man kör ett däck som är anpassat för Afrikas 40 grader och har 15 grader i Sverige, du får ett dåligt grepp. Dackonline och andre nätdäcks leverantörer köper stora containerar med flera år gamla däck som är som bakelit på svenska vägar. Jag hade en kund igår som köpt michelindäck och de stod ”made in China” så du kan även få skit kopior. Man får ju vad man betalar för.

 7. Hej, jag undrar hur många millimeter ett sommardäck måste ha kvar? Har nämligen 1,7mm på det som är mest slitet och jag hoppas slippa köpa nya däck i år. Tack på förhand! / Aleksander

  • Ja du kommer behöva byta däcken i sommar garanterat.
   Att byta redan innan dom hamnar på bilen skulle vara det bästa.
   Efter 3 mm börjar vattenplanings egenskaperna försvinna.
   Och efter som däcken är det enda som har kontakt mellan vägbanan och din bil,
   Är detta ingenting att snåla in på. Däck är inte bara svarta och nästan runda.
   Utan det mest utvecklade och påkostade inom motorvärlden.
   Så satsa på premium märken för några hundralappar extra än ett asien däck som ser bra ut, men är en dödsfälla. Tips på premium märken – Michelin,Continental,Nokian, Pirelli, bridgestone. Mm.
   Med vänlig hälsning, Viktor F. Däckgubbe

  • Hej Malin! Tack för din kommentar! Förstår dock inte riktigt frågan? =) Du ska köpa däck när du behöver nya däck? =) Om det är BYTA däck du undrar över så så hittar du bland annat det under sommardäck regler.

 8. Tack så mycket från en som märkte att två däck var lite för slitna och som nu beställt två helt nya för strax under 800kr. Snacka om billigt. Nere på macken skulle dom ha 1100kr styck. Det är skillnad det!

Lämna en kommentar