Nu byter vi från Samlalan.nu till Samla-lån.se!

Hej kära läsare,

Om du har följt min resa, vet du att Samlalan.nu har varit en av mina käraste sajter i flera år. Det har varit platsen där vi försökt få fler svenskar att jämföra lån och få en bättre kontroll på sin ekonomi genom att själva börja jämföra lån och förstå vad som gör ett lån bättre än andra. Vilket allt för få i Sverige vet. Men som allting i livet, är förändring oundviklig och ofta nödvändig. Idag är jag exalterad att dela med mig av en spännande nyhet – vi flyttar Samlalan.nu till en ny adress: Samla-lån.se!

Jag har ägnat otaliga timmar åt att fundera, planera och förbereda denna övergång. Samla-lån.se representerar inte bara en ny webbplats, utan även en förnyad vision för vad vi hoppas uppnå med sajten. Den nya domänen är en återspegling av den tillväxt och transformation vi har upplevt och där vi vill ge ännu mer mervärde till våra besökare.

Så, varför bytet och varför just nu? Vi tror starkt på att förändring är bra. Det driver oss att växa, utvecklas och sträva efter förbättring. Samla-lån.se är enklare att komma ihåg och speglar klarare vad sajten handlar om. Det vill säga att försöka få flera att förstå och navigera i världen av lån.

På samla-lån.se kommer vi fortsätta med just det, med med en förnyad energi och passion. Du kan förvänta dig mer engagemang och fokus på sajten framåt.

Till alla er trogna läsare som har varit med mig från starten när jag startade Samlalan.nu, tack! Ert stöd och era insikter har varit ovärderliga för mig. Jag ser fram emot att inleda detta nya kapitel tillsammans med er på Samla-lån.se och jag är spänd på de möjligheter och äventyr som väntar oss.

Med värme och tacksamhet,

Patrik

P.S. Glöm inte att uppdatera dina bokmärkenför att inte missa några uppdateringar!