Billån utan kontantinsats – Så lånade jag 100% till en bil!

Billån utan kontantinsats finns och det är ett lån utan säkerhet. Alltså ett billån där du inte lämnar bilen som säkerhet. Många banker kallar sådana lön för just lån utan säkerhet men också privatlån eller blancolån. Så om du vill låna pengar till en bil men vill låna 100% så är det alltså ett lån utan säkerhet som gäller. Så jämför så många sådana lån som möjligt. Alltså inte bara det bankerna kallar för billån utan kontantinsats. För du får bredare jämförelse om du även jämför hos banker och långivare som inte kallar det för det.

Billån utan kontantinsats

Fördel och nackdel med privatlån till bil

Det finns många för och nackdelar med privatlån till bil och jag tänkte gå igenom några av dessa. Och varför jag valde som jag gjorde. Jag valde nämligen att ta ett privatlån för att låna pengar till bil nyligen. Jag låna 100% till en Volkswagen Polo. Läs vidare om du vill veta mer om det. Ska du däremot börja jämföra privatlån så gör du det bäst hos en låneförmedlare. Och du ska välja en som är gratis.

Om hur jag lånade pengar till kontantinsatsen när jag köpte lägenhet

Jag har även skrivit om hur det gick till när jag lånade pengar till insatsen när jag köpte lägenhet. Det inlägget hittar du under Låna till kontantinsats. Titta gärna in där och läs om hur jag kunde köpa lägenhet utan att ha några pengar sparade.


Fobier

Fobier är något jag tycker är roligt att prata om. Nästan alla har någon fobi oavsett om man erkänner det eller inte. Här är en liten lista på olika fobier som jag satt ihop. Vet ni några fler får ni gärna fylla på listan genom att lämna en kommentar. Jag kommer sammanfatta varje fobi lite mer grundligt vid ett senare tillfället. Jag själv har en hel rad olika fobier men dom håller jag för mig själv så länge.

  • Aerofobi – Fobi mot luft-/vinddrag och eller lukter
  • Agyrofobi – Fobi mot att korsa vägar
  • Aikmofobi – Fobi mot knivar
  • Ailurofobi – Fobi mot katter
  • Akrofobi – Fobi mot höjder
  • Anthofobi – Fobi mot blommor
  • Astrafobi – Fobi mot åska

Jämför försäkringsbolag

Jämför försäkringsbolag och olika typer av försäkringar gör du väldigt enkelt via Internet idag. Förut var man ofta tvungen att ringa runt till alla försäkringsbolag själv men idag kan man göra samma jobb via Internet istället. Antingen jämför du själv dom försäkringsbolag du är intresserad av direkt via deras hemsidor eller så tar du hjälp av jämförelse tjänster som jämför åt dig istället och tar fram den billigaste. Här har jag listar några kända försäkringsbolag och några kända jämförelse tjänster.

När ändras det till vintertid

När ändras det till vintertid? Följ nedräkningen till när man ska ställa om klockan till vintertid under vintertid. Där uppdateras det lite då och då.

Hur lång tid tar det att grädda en våffla

Hur lång tid tar det att grädda en våffla? Att grädda en våffla tar ca 1-2 minuter helt beroende på vad man har för våffeljärn helt enkelt. Hur mer watt hur snabbare ska det ta att göra våfflat men det stämmer inte alltid.

Lussebullar recept!

Snart är det december och det är dags att börja baka igen. Här har jag samlat mitt favorit recept på lussebullar efter ha bakat lussekatter i över 30år. Min farmor burkade säga att man alltid ska ha mer smör än vad det står i recepten och det stämmer. Dom blir mycket godare. Man får dock vara försiktig så man inte tar för mycket. Därför har jag tagit fram det här receptet som jag numera går efter slaviskt.