Vilket är det bästa företagslånet 2020?

Vilket är det bästa företagslånet? Det har jag flera gånger undrar under mina år som egen företagare. Därför skapade jag en sajt för att själv hålla reda på det. Om du vill använda den får du gärna titta in Bästa Företagslån. Kommentera gärna vad du tycker jag borde göra för att sajten ska bli bättre.


Tjäna pengar till klassen

Tjäna pengar till klassen är förmodligen något som de flesta försöker göra någon gång i livet för att man ska kunna åka på klassresa eller liknande. Jag själv sålde både polkagrisar och strumpor för att få åka på en klassresa till Gotland. Men tyvärr är det lätt att bli utnyttjad när det är barn som vill sälja saker för att tjäna pengar till sin klass. Därför skapade jag den här guiden för att jag vill försöka hjälpa till så inte fler blir lurade. För det finns alternativ där man inte blir lurad. Och det är sådana alternativ jag tänkte gå genom här. Viktigt att säga att det här är inget betalt samarbete eller liknande utan det här är BARA för att hjälpa. Om du tycker guiden är bra får du gärna länka till den här guiden så bloggen får besökare – lite som att säga tack för hjälpen. Så har vi skapat en underbar win-win situation som så ofta uppstår på Internet.

Köpa halloweendräkt

Halloweendräkter säljs det mer och mer av i Sverige och eftersom vi har många guider med just utklädnad så tänkte vi att vi självklart måste ha en guider över halloweendräker också. I Sverige tar man ofta alla tillfällen man kan för att få fira något och det sägs att halloween omsätter över 1 miljard i Sverige sedan några år tillbaka. I det här inlägget tänkte vi samla alla ställen man bör känna till om man vill läsa om halloween. Om du vill köpa Halloweendräkter så är sidan Halloweendräkter en bra källa till allt som har med maskeradkläder att göra. Det är alltså en sida som bara handlad om halloween och maskerad. Där kan se tips på halloween utklädnad sorterade i olika kategorier. Så som maskeradkläder till barn till exempel.

Delbetala resa

Delbetala resa är det många som väljer att göra. Måna kan inte lägga fram så pass mycket pengar på en gång och väljer därför att göra sin resa på delbetalning. Antingen hela resan eller så bara sin flygresa. Så hur kan man låna pengar till sin resa? Jo det finns ju några alternativ och välja på, man kan ju till exempel väljer att göra det direkt via sin resebyrå där man bokar sin resa, eller så kan man ju låna pengarna direkt via internet och som man sen betalar sin resa med via sitt bankkonto precis som vanligt. Och eftersom jag tar upp mycket man kan göra direkt via internet här så tänkte jag tipsa om några ställen som erbjuder privatlån där du kan låna pengar till din resa och på så sätt få den på delbetalning.