SEO-verktyg – Mina tips efter 14år som sökmotoroptimerare!

SEO-verktyg är något man inte behöver – om man inte vill bli bra på att sökmotoroptimera sin hemsida. Så enkelt är det tyvärr. Det går att ta sig fram med gratis alternativ ett tag men jag har hållit på med sökmotoroptimering (SEO) sedan 2005 och har hittills inte hittat något bra verktyg för SEO som är gratis. Och då menar jag program som håller reda på hur bra din sajt är och framförallt hur bra den presterar hos Google.

Glöm inte läsa deras SEO-guide och blogg

Mangools har även en extremt bra SEO-guide och blogg som är helt gratis. För att ta del av dessa behöver du inget konto. Oavsett hur bra eller dålig du är på att sökmotorotimera så tycker jag att du ska gå in och titta på dessa. Jag är helt övertygad om att du kan lära dig något nytt oavsett vilken nivå du är på. Det gör jag varje gång trots att jag började med SEO 2005 redan. För sökmotorotimering är inget man lär sig och sedan kan. Man måste hålla sig uppdaterad hela tiden. Varje vecka året runt skulle jag säga. Och som medlem hos Mangools har du allt under ett tak. Lägg till Google Analytics eller likande så har du allt du behöver för att börja ranka topplaceringar med din sajt.

Mangools omdöme – Det överlägset bästa SEO-verktyget är Mangools

Mitt omdöme på Mangools är extremt positivt. Jag använder det själv dagligen året runt. Jag har inte hittat något som är i närheten så bra. Du kan följa dina placeringar hos Google med SerpChecker. Titta upp hur många sökningar olika sökord har med KWfinder. Titta upp dina bakåtlänkar till din hemsida med LinkMiner. Och sedan se din status på sajten med Siteprofiler. Allt under samma tak alltså. Betalar du per år kan du spara väldigt mycket pengar dessutom. Jag tycker du borde prova deras gratiskonto till och börja med. Men jag är övertygad om att du kommer uppgradera om du vill bli bra på sökmotoroptimering. Du måste ha ett sådant här program för att klara det så då är bara frågan om du tycker detta är bäst eller inte. Jag tycker det är överlägset bäst. Du kan gå in här för att prova ett gratiskonto reda nu. Och om du sedan uppgraderar ditt konto inom en timme så får du 10% rabatt utan rabattkod.

SEO-verktyg Mangools

Lämna en kommentar