Odds Melodifestivalen 2019 – Så tror spelbolag och så tror jag!

Odds melodifestivalen 2019 är nu klara för både alla deltävlingar och för finalen. Eller vem som vinner rättare sagt, eftersom man inte redan nu vet vilka som går till final. Därför finns det just nu odds för alla deltagare istället. Detta kommer säkert ändras efter vägen kan jag tro.


Läs allt jag skriver om spelbolag

Jag skriver väldigt mycket om svenska spelbolag som har svensk licens för att bedriva spel online på nätet. För från och med 1 januari 2019 är det nämligen så att du måste ha det för att få bedriva spel om pengar i Sverige. Så titta under Spelbolag om du vill se en sammanfattning av allt jag skriver om det. Den är en sida jag uppdaterar flera gånger i veckan. Så fort jag skriver något nytt i ämnet så publiceras det där. Nu har vi hunnit avverka 3 av totalt 6 lördagar och har bara deltävling 4, andra chansen och Melodifestivalen 2011 finalen kvar. Vi har fått ihop 6 artister till final och 6 artister till andra chansen. Det finns bara 2 platser kvar till andra chansen och 2 till final.

Odds Melodifestivalen 2019 – Så tror spelbolagen det kommer gå

Jag försöker jämföra så många betting-sajter som möjligt, vet ni några fler som erbjuder odds för melodifestivalen så får ni gärna kommentera det så försöker jag få in odds till dom också så snabbt jag kan. Spelar man så tidigt som möjligt så brukar man få bättre odds, tänk på det. Skriv gärna vilken ni tror ska vinna också. Så har vi kommit halvvägs av deltävlingarna i Melodifestivalen 2011 och vi har hunnit avverkat både deltävling 1 i Luleå och deltävling 2 i Göteborg. Från dom har vi fått fram 4 låtar till finalen i Stockholm och 4 låtar till andra chansen i Sundsvall. På lördags är det dags för deltävling 3 i Linköping och 8 nya låtar där 2 ska direkt till final och 2 ska till andra chansen.

Så här gick det 2010

Vet du vem som kommer stå som vinnare av Melodifestivalen? Som vanligt erbjuds det möjlighet att köra lite betting på vem man tror kommer ta hem hela Melodifestivalen. Här nedan kan du ser hur det gått tidigare år. Anna Bergendahl vann 2010 och för den som var med på dom betting odds som var från början kunde kassera in 30 gånger pengarna. Så satt man 1000kr så har man alltså 30000kr idag. Vinnare Melodifestivalen 2011 blev till slut Eric Saade med låten popular. Hade man satsat pengar på Eric Saade genom lite Melodifestivalen betting så fick man 1,70 gånger pengarna. Ingen stor skräll enligt Svenska Spel alltså.

Melodifestivalen deltävling 2 i Göteborg

Knappt är deltävling 1 av Melodifestivalen 2011< över innan det blir dags att börja ladda för deltävling 2 i Göteborg och Scandinavium. Deltävling 1 var ganska svar så vi får hoppas deltävling 2 levererar lite mer. Scandinavium rymmer ca 14000 i jämförelse med Coop Arena (deltävling 1) som bara får in ca hälften av det. Så det kanske kan bidra med lite mer tryck om inte annat. Melodifestivalen andra chansen äger rum nu på lördag och där är det alltså tänkte att vi ska hitta 2 artister till som går till finalen i Melodifestivalen 2011 i Globen Stockholm den 12 mars. Det vill säga om cirka 2 veckor. Då kommer vi alltså ha sammanlagt 8 som gått direkt till final via deltävlingar och 2 som gått via andra chansen. Vilket ger oss 10 artister i final alltså. Men först ska vi alltså ha andra chansen och följande artister är med och gör upp om dom två sista plasterna.

Deltagare i deltävling 2 av Melodifestivalen 2011 i Göteborg är:

Bidrag 1 deltävling 2:
Artist: Brolle, tidigare Brolle Jr (Kjell Junior Wallmark)
Låt: 7 Days And 7 Nights
Upphovsmän: Brolle själv. (pluspoäng för det!)
Kommentar: Första gången Brolle ställer upp.

Bidrag 2 deltävling 2:
Artist: Loreen (Loreen Talhaoui)
Låt: My heart is refusing me
Upphovsmän: Moh Denebi, Björn Djupström och Loreen Talhaoui själv.
Kommentar: Var med i Idol 2004 vilket var den allra första säsongen i Sverige. Aldrig varit med i Melodifestivalen förut.

Bidrag 3 deltävling 2:
Artist: Babsan (Lars-Åke Wilhelmsson)
Låt: Ge mig en spanjor
Upphovsmän: Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg och Lennart Wastesson.
Kommentar: Att Babsan är Lars-Åke Wilhelmsson utklädd till en tjej med rosta hår behöver jag nog inte ens nämna? Namnet Babsan kom till när karaktären Baby Doll skulle presenteras första gången, då i ZTV, och programledaren Anders S Nilsson glömde bort namnet och drog till med Babsan i stället.

Bidrag 4 deltävling 2:
Artist: Elisabeth Andreassen
Låt: Vaken i en dröm
Upphovsmän: Lars ”Dille” Diedricson, Calle Kindbom och Kristian Wejshag.
Kommentar: Helt ny, aldrig ställt upp tidigare.

Bidrag 5 deltävling 2:
Artist: Sanna Nielsen (Sanna Viktoria Nielsen)
Låt: I’m in love
Upphovsmän: Bobby Ljunggren, Thomas G:son, Irini Michas och Peter Boström.
Kommentar: Sanna Nielsen har ställt upp 5 gånger tidigare, 2001, 2003, 2005, 2007 och 2008. Så det blir alltså sjätte gången nu 2011. Med Thomas G:son som en av upphovsmännen brukar det bli bra.

Bidrag 6 deltävling 2:
Artist: The Moniker (Daniel Karlsson)
Låt: Oh My God!
Upphovsmän: The Moniker (Daniel Karlsson) själv. (pluspoäng!)
Kommentar: Daniel Karlsson är gammal idol deltagare 2007 och åkte ut som 4a. Han är en av 4 deltagare (av totalt 32) i år som varit med i Idol tidigare. Dom andra 2 är Danny Saucedo (deltävling 1, Idol 2006), Loreen (bidrag 2 i deltävling 2, Idol 2004) och Sebastian Karlsson (deltävling 3, Idol 2005).

Bidrag 7 deltävling 2:
Artist: Anniela (Anniela Andersson)
Låt: Desperados
Upphovsmän: Johan Alkenäs, Tim Larsson, Tobias Lundgren och Johan Fransson.
Kommentar: Helt ny som deltagare i Melodifestivalen.

Bidrag 8 deltävling 2:
Artist: Christian Walz
Låt: Like Suicide
Upphovsmän: Fernando Fuentes, Henrik Janson, Tony Nilsson och Christian Walz själv.
Kommentar: Hyfsat gammal i branschen men ny i melodifestivalen. Han var bland annat med och skrev vinnarlåt till idol 2010 som Jay Smith sen fick när han vann.

Vinnare och resultat i deltävling 3 av Melodifestivalen 2011

Deltävling 3 i Linköping är över och vi har fått ytterligare 2 artister till final och 2 till andra chansen. Tycker deltävling 3 av Melodifestivalen 2011 var det starkaste startfältet hittills, eller vad säger ni? Nu har vi alltså bara en deltävling kvar, en andra chans och sen är det dags för final! Vinnare av deltävling 3 i Meldifestivalen 2011 blev inte helt otippat Eric Saade med låten Popular och sen skrällen (måste man väl ändå säga?) The Playtones med låten The King. Till andra chansen gick Sara Varga med låten Spring för livet (riktigt bra!) och Shirley´s Angels med låten I Thought It Was Forever. Hade gärna sett Sebastian Karlsson i det här gänget men låten var tyvärr ingen höjdare.

Melodifestivalen 2013

Allt om Melodifestivalen 2013 kommer kommer komma upp här inom kort. Melodifestivalen kan nog sägas vara Sverige absolut största och kändaste musiktävling. OBS! Det här inlägget är för tillfället dåligt uppdatera. Melodifestivalen deltagare 2012 och tidigare år hittar du under just Melodifestivalen deltagare där jag först och främst lyft fram årets deltagare men även tidigare års och fyller på allt eftersom jag får tid. Är inte framtagna snart men kommer bestå av 32 bidrag som kommer stå mot varandra i deltävlingar mellan februari och mars 2011. Det är 10året där Sverige kommer använda sig av deltävlingar för att ta fram sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2011.

Resultat Melodifestivalen

Resultat Melodifestivalen 2011 efter 4 deltävlingar, 1 andra chans och 1 final så här: Eric Saade – Popular skulle man tro Aftonbladets läsare för en vecka sen så skulle det sett ut så här. Som ni ser vinner The Moniker på båda omröstningarna. Kan det vara så att Eric Saade´s fans ringer mer än The Moniker`s tro? Kan förövrigt trycka det är lite märkligt att 11 andra länder ska vara med och rösta fram vilket bidrag Sverige skall skicka till Eurovision song contest? Snart är det dags för Melodifestivalen 2011 final i Stockholm Globen a.k.a ericsson globe. 12 mars för att vara exakt. Vi har 8 artister som gick direkt till final från deltävlingarna och 2 artister som kommer från andra chansen. Ett startfällt på totalt 10 artister alltså.

Melodifestivalen betting odds 2020

Melodifestivalen betting odds för 2013 är då äntligen klara och jag tänkte göra en liten jämförelse här mellan Unibet och Svenskaspel som båda erbjuder betting odds på Melodifestivalen 2012. Nedan hittar du erbjudanden och bonusar från både Unibet och Svenskaspel som kanske kan komma väl till pass. Efter det kommer sen oddsen hos Svenskaspel i skrivande stund (ändras ganska snabbt dock) och sen efter det kommer odds hos Unibet (ändras nog lite snabbt där skulle jag gissa). Det finns många intressanta jämförelser man kan göra dom emellan. Ibland är det mycket högre odds och Svenskaspel och ibland kan det vara mycket högre odds hos Unibet. Så det är helt klart värt att jämföra.

Melodifestivalen 2011 betting

Melodifestivalen betting odds är något som blivit enormt populärt dom senaste åren och tror man sig veta vilken som ska vinna så kan man göra sig en hacka. Satsade man pengar på Anna Bergendahl förra året så fick man 30 gånger insatsen. Det vill säga, satte man 100kr så kunde man kassera in 3000kr när hon vann. Satt man 1000kr så fick man 30000kr och så vidare. Det finna många bettingsajter som erbjuder melodifestivalen betting och oddsen varierar ganska mycket mellan dom även om dom håller koll på varandra. Vissa sätter oddsen själva medan vissa bestäms på hur folk spelar. Just nu kan du få Spela på Melodifestivalen hos Svenska Spel, 50% rabatt på det första spelet hos Svenska spel så jag tänkte dra oddsen som dom har. Det går dock att spela på annat än bara vinnare av hela melodifestivalen men det är dom oddsen jag tänkta dra eftersom det är dom som är mest spännande.

Melodifestivalen deltagare

Melodifestivalen deltagare är klara! Nedan hittar du alla deltagare samt inom kort mer information om deltävlingar och så vidare. Här är alla deltagare i Melodifestivalen 2012. Siffrorna du ser efter deltagaren är det odds som deltagaren har för att vinna. Vill du läsa mer om odds och betting på deltagarna så hittar du det under inlägget Melodifestivalen betting och odds melodifestivalen. Där har jag jämför odds hos olika sajter du kan spela hos samt vilka erbjudanden och bonusar dom har för tillfället. Nu är precis deltävling 1 i Meldifestivalenklar och vinnare blev Danny Saucedo med låten In the club och Swingfly med låten Me and my drum. Båda dom gick vidare direkt till finalen i Globen i Stockholm 12 mars. Vidare till andra chansen som kommer vara den 5 mars i Nordichallen i Sundsvall var Pernilla Andersson med låten Desperados och Jenny Silver med låten Something in your eyes.

Melodifestivalen programledare

Melodifestivalen programledare 2012 är tre tjejer, kvinnor, damer och heter Helena Bergström (skådespelare), Sarah Dawn Finer (musiker, bland annat varit med i Melodifestivalen x-antal gånger) och Gina Dirawi (programledare barnprogram samt även känd för Musikhjälpen 2011) Melodifestivalen programledare är nästan lika intressant att spekulera i som om årets deltagare. Men nu är dom ju redan klara så då återstår det bara att checka hur bra dom klarar sig, för att leda Melodifestivalen är allt annat än enkelt och kritiken brukar ofta vara stenhård.


Varför kan jag inte gråta?

Varför du inte kan gråta är såklart väldigt svårt att svara på och i det här inlägget tänkte jag försöka reda ut vad det kan bero på genom att samla in information från nätets alla hörn och med hjälp av det försöka sammanfatta det kortfattat.