Manuka honung

Manuka honung är den nya mirakel produkten för skönhet och hälsa och här hittar du mer info om dess hälsofördelar samt vart det går att köpa den online på nätet just precis nu.

Manuka honungManuka honung säg vara en riktig dunderhonung som till och med är kraftfullare än antibiotika. Och säg vara bra för både åkommor i kroppen och på kroppen. I kroppen sägs den vara speciellt bra vid halsfluss, förstoppning, gaser, halsinfektioner, magsår, inflammation i mage och tarm och sura uppstötningar. För att bara nämna några. Och utanpå kroppen sägs Manuka honung vara speciellt bra för acne, psoriasis och andra hudåkommor.

Vad som gör att honungen är så fantastiskt är väl inte riktigt klart men den innehåller extremt höga nivåer av antioxidanter och ska ha ovanligt bra antibakteriella egenskaper.

Några punkter på vad hanuka-honungen sägs vara bra för:

– Streptokocker
– Svampinfektioner
– Ringorm
– Lindra rodnad och klåda
– E.koli
– Salmonella.
– Tarm och magproblem så som magsår, inflammation i mage och tarm och sura uppstötningar.
– Acne, psoriasis och andra hudproblem.
– Bleka ärr som orsakats av acne eller skador
– MRSA-bakterier som är multiresistenta och som knappt är möjliga att behandla då de står emot de flesta sorters antibiotika.

Att tänka på är att när man värmer upp honung över 42 grader försvinner många av dess bra egenskaper så det passar väldigt dåligt i te om man vill åtnjuta alla dess hälsofördelar.

MER OM HONUNG PÅ ANDRA SAJTER:

Lämna en kommentar