Hästhuvud mask – Tips på rolig hästmask

Hästhuvud mask, dvs en hästmask är nog den absolut roligaste masken man kan ha bland alla roliga masker som ploppat upp den sista tiden. Maskerad är något jag tyckt varit roligt så länge jag kan minnas. Jag har alltid gillar maskerad och alltid satsat hårdast på mina maskeradkostymer när det varit maskeradfest.

Köpa hästhuvud online på nätet

Där har mitt hästhuvud mask varit en av favoriterna. Jag äger själv en hästmask men det finns så många roliga såna att jag här tänkte tipsa om några. Jag tycker det är extra roligt när masken är så pass heltäckande att man inte kan se vem personen är. Vilket ju är kul när man går på maskeradfest och hela tiden stöter på vandrande maskeradkläder som man måste memorera vem som befinner sig i dom.

Svart hästhuvud mask – 249kr

Svart hästhuvud mask, läs mer om den här. Hittar du någon billigare får du gärna kommentera det nedan. Den svarta är min favorit och det är den jag själv har. Nog för att den känns så overklig den bara kan bli, som en tecknad häst. Det är något läskigt över den som jag gillar, hehe.

Hästhuvud mask
Hästhuvud mask

Brun hästmask – 249kr

Brun hästmask för 249kr, läs mer om den här. Det är det billigaste priset jag hittat, hittar du någon billigare får du gärna kommentera det här nedan. Den här ser lite snällare ut än vad den svarta gör på något sätt, inte alls lite läskigt. Den står på min önskelista nästa gång jag ska utöka min garderob med maskeradkläder.

Hästmask
Hästmask

1 tanke på “Hästhuvud mask – Tips på rolig hästmask”

Lämna en kommentar