Way out west boende, hotell, camping och så vidare 2013

Att hitta hotell och boende till Way out west 2013 är inte helt enkelt eftersom det ej finns någon camping vid festivalen. Därför väljer många att ta in på ett hotell som ligger i närheten i stället. Där brukar det sen bli väldigt trevlig festivalstämning eftersom dem flesta på hotellen i närheten är där för festivalen. Ett närliggande hotell hittar man till exempel genom Hotels där man kan se alla hotell på en karta. Way out west är ju i slottsskogen i Göteborg och då är det bara titta runt där vart det finns hotell. Se även till att boka i tid då det snabbt blir fullbokat. I alla fall på de som inte kostar skjortan och som ligger i närheten. Att kunna gå till festivalen är en STOR fördel om man tänkt vara där alla dagarna. Göteborg är en fin stad att gå igenom men att kunna ta sig fram och tillbaka och duscha / sova / vila är en stor fördel för att kunna ta del av festivalen så mycket som möjligt.

Way out west hotell

Exempel på hotell som man kan bo på när man besöker Way out west är många. Man tar sig lätt fram med spårvagnarna i Göteborg så det finns väldigt många hotell att välja mellan. Om man vill till festivalstämningen så mycket som möjligt bör man dock välja ett hotell i närheten, helst med gångavstånd.

Way out west hotell i närheten?

Som jag skrev finns det en hel del hotell i närheten av Way out west, det vill säga slottsskogen. Den enklaste är att gå in på till exempel Hotels där man får upp alla hotell på en karta istället och sen är det bara titta vilka som ligger närmast.

Way out west camping?

Way out west har ingen camping eller annan typ av boende alls utan det är hotell som gäller för alla som inte känner någon att bo hos i Göteborg. Dock skapar detta ofta en skön festivalstäming på hotellen vid frukosten bland annat. En stämning som är tråkigt att missa.

1 tanke på “Way out west boende, hotell, camping och så vidare 2013”

Lämna en kommentar