Vinterdäck på avbetalning

Att ta sina vinterdäck på avbetalning erbjuder ganska många däckhandlare idag, dock är det långt ifrån alla som gör det. Därför har jag satt ihop en liten lista på däckhandlare som säljer billiga vinterdäck online och som jag vet erbjuder vinterdäck på avbetalning.

Vinterdäck på avbetalning hos Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset erbjuder avbetalning på dina vinterdäck på 3, 6, 12 eller 24 månader räntefritt men med en uppläggningsavgift samt en aviavgift på 29kr gånger antal månader du väljer att ta din avbetalning på. På 3 månader är uppläggningsavgiften 95kr, 6 månader 195kr, 12 månader 295kr och 24 månader 345kr. Det finns även möjlighet att ta sina vinterdäck på avbetalning 36 månader hos dom men då måste du betala ränta. Dom erbjuder även en deal där man kan skjuta upp betalningen till sista januari räntefritt.

Vinterdäck på avbetalning hos BytHjul

Hos Byt Hjul
kan du köpa vinterdäck på avbetalning helt räntefritt och väljer då mellan 3, 6, eller 12 månader.
Det du betalar ut över delbetaningarna på dina vinterdäck är en uppläggningsavgift (oklart på hur mycket det ligger på dock men jag antar att den blir högre hur längre man tar avbetalningen på) och sen aviavgift på 29kr/mån. Sen kan du även välja att ta din avbetalning på 24 eller 36 månader men då får du betala ränta.

För exakta villkor se deras hemsidor då jag inte hänger med när dom uppdateras ibland. Upptäcker du något fel får du gärna maila mig eller skriva en kommentar så ändrar jag det så fort jag kan.

Vinterdäck på avbetalning räntefritt

En lite sammanfattning då, du kan alltså ta dina vinterdäck på avbetalning räntefritt upp till 24 månader. Det du betalar utöver din avbetalning är en aviavgift/mån samt en uppläggningsavgift.

En uppdatering av erbjudanden och eventuella rabattkoder kommer inom kort! Så länge är det bara klicka på länkarna i tabellerna.

Vinterdäck avbetalning

2 tankar på “Vinterdäck på avbetalning”

Lämna en kommentar