Spela bingo på nätet

Spela bingo på nätet är något som blivit väldigt populärt på senare år. Detta efter att intresset för Bingolotto dalat efter att ha regerat lördagskvällarna i 10års tid.

Vägen till nätbingo

På 90-talet var tittarsiffrorna ofta uppe runt 3 miljoner och folk blev överlyckliga när dom fick vara med i TV och vinna kaffe för ett helt år. Bingolotto blev en stor framgångssaga under hela 90-talet med Leif ”Loket” Olsson som programledare och svenska folket spelade bingo för över 3 miljarder om året. Men -99 slutade Leif ”Loket” Olsson och sedan dess har tittarsiffrorna dalat. Dock finns intresset för att spela bingo kvar hos svenska folket men nu är det nätbingo som gäller i stället. Faktum är att det spelades för 2,7mdr dollar global träknat under 2010. Hur stor del av den kakan som Sverige står för vet jag inte men med tanke på att det spelas för ca 8 miljarder SEK via Svenska spel årligen så spelas det nog en hel del bingo på nätet i Sverige också. För bara 15år sen fanns det i princip bara Bingolotto om man villa spela hemifrån men idag finns det en hel uppsjö med bingosajter att välja mellan och flera utav dom erbjuder dig att spela helt gratis om du bara registrerar dig hos dom.

Var kan man spela bingo på nätet?

Det finns idag väldigt många sajter där man kan spela bingo på nätet. Vissa är renodlade bingosajter medan vissa även erbjuder andra former av spel så som casino, betting och så vidare. Eftersom det finns så många sajter som slås om folk som vill spela bingo så kör många av dom med att ge bort en generösa så kallad bingo bonus om man registrerar sig hos dom. Så man kan helt gratis spela runt på alla dessa sajter med chans att vinna riktiga pengar utan att sätta in en enda krona.

Lämna en kommentar