Sista minuten julklapp

Sista minuten julklapp är helt enkelt julklappar man kan köpa väldigt nära inpå julklappsutdelningen. Några av dem så nära som bara någon minut innan.

TOPPLISTA – SISTA MINUTEN JULKLAPP

Sista minuten julklapp: Utbud:
1. Tidningskungen Prenumeration Sista minuten julklapp »
2. Flowerhouse Skicka blommor Sista minuten julklapp »
3. Greatdays Ge bort en upplevelse Sista minuten julklapp »

Sista minuten julklapp börjar det helt klart bli dags för nu. Kanske har man glömt köpa julklappar till någon, kanske skulle man vilja köpa en julklapp i sista minuten för att kunna ge fler än en julklapp då det plötsligt känns för lite när man fått reda på att den personen har köpt mycket mer till dig.

Köpa sista minuten julklapp

Det är tanken som räknas brukar det heta men man vill ju inte vara den som ger minst med julklappar. Inte jag i alla fall.

Sista minuten julklapp 2014

Därför tänkte jag komma med lite smarta sista minuten julklappar som man kan köpa väldigt tätt inpå julklappsöppningen. Vissa så nära som bara någon minut innan där man kan skriva ut julklappen.

Sista minuten julklapp – Tidningsprenumeration julklapp

Tidningsprenumeration i julklapp är ofta väldigt uppskattat eftersom det går att anpassa tidningsprenumerationen till personen ganska bra. Det finns ju allt från tidningar till väldigt små barn till tidningar för mormor/morfar och farmor/farfar. Perfekt julklapp att köpa i sista minuten. Du kan skriva ut beviset eller helt enkelt bara skriva ner det på ett kort. Det finns till exempel tidningsprenumerationer från 49kr för 3 nummer, ibland ännu billigare.

Sista minuten julklapp – Presentkort tidningsprenumeration

Presentkort på tidningsprenumeration är också en bra sista minuten julklapp. Där kan personen sen själv gå in och välja precis vilken tidningsprenumeration som helst. Bra om man inte vet riktigt vad personen man ska ge julklappen till läser. Presentkort på en tidningsprenumeration kostar från 99kr

Sista minuten julklapp – skicka blommor billigt på nätet

Skicka blommor billigt på nätet är väldigt enkelt och om du kan skicka blommor i sista minuten som julklapp beroende på vart du vill skicka blommorna. För att se villkor om du vill ha blombud på julafton så kan du läsa mer här.

Julklappstips

Övriga julklappstips kan du hitta under julklappstips där jag listat lite andra tips på julklappar till alla åldrar. Dock börjar det bli lite för sent för att skicka efter julklappar nu. Om man inte väljer att skicka efter den och skriver på ett kort att personen får den så fort den kommit fram det vill säga.

Hoppas våran lilla sista minuten julklapp guide hjälpte dig och du, GOD JUL! =)

2 tankar på “Sista minuten julklapp”

Lämna en kommentar