Odds Melodifestivalen 2019 – Så tror spelbolag och så tror jag!

Odds melodifestivalen 2019 är nu klara för både alla deltävlingar och för finalen. Eller vem som vinner rättare sagt, eftersom man inte redan nu vet vilka som går till final. Därför finns det just nu odds för alla deltagare istället. Detta kommer säkert ändras efter vägen kan jag tro.

Odds Melodifestivalen 2019 – Så tror spelbolagen det kommer gå

Jag försöker jämföra så många betting-sajter som möjligt, vet ni några fler som erbjuder odds för melodifestivalen så får ni gärna kommentera det så försöker jag få in odds till dom också så snabbt jag kan. Spelar man så tidigt som möjligt så brukar man få bättre odds, tänk på det. Skriv gärna vilken ni tror ska vinna också.

Så här gick det 2010

Vet du vem som kommer stå som vinnare av Melodifestivalen? Som vanligt erbjuds det möjlighet att köra lite betting på vem man tror kommer ta hem hela Melodifestivalen. Här nedan kan du ser hur det gått tidigare år. Anna Bergendahl vann 2010 och för den som var med på dom betting odds som var från början kunde kassera in 30 gånger pengarna. Så satt man 1000kr så har man alltså 30000kr idag. Vinnare Melodifestivalen 2011 blev till slut Eric Saade med låten popular. Hade man satsat pengar på Eric Saade genom lite Melodifestivalen betting så fick man 1,70 gånger pengarna. Ingen stor skräll enligt Svenska Spel alltså.

Melodifestivalen deltävling 2 i Göteborg

Knappt är deltävling 1 av Melodifestivalen 2011< över innan det blir dags att börja ladda för deltävling 2 i Göteborg och Scandinavium. Deltävling 1 var ganska svar så vi får hoppas deltävling 2 levererar lite mer. Scandinavium rymmer ca 14000 i jämförelse med Coop Arena (deltävling 1) som bara får in ca hälften av det. Så det kanske kan bidra med lite mer tryck om inte annat.

Deltagare i deltävling 2 av Melodifestivalen 2011 i Göteborg är:

Bidrag 1 deltävling 2:
Artist: Brolle, tidigare Brolle Jr (Kjell Junior Wallmark)
Låt: 7 Days And 7 Nights
Upphovsmän: Brolle själv. (pluspoäng för det!)
Kommentar: Första gången Brolle ställer upp.

Bidrag 2 deltävling 2:
Artist: Loreen (Loreen Talhaoui)
Låt: My heart is refusing me
Upphovsmän: Moh Denebi, Björn Djupström och Loreen Talhaoui själv.
Kommentar: Var med i Idol 2004 vilket var den allra första säsongen i Sverige. Aldrig varit med i Melodifestivalen förut.

Bidrag 3 deltävling 2:
Artist: Babsan (Lars-Åke Wilhelmsson)
Låt: Ge mig en spanjor
Upphovsmän: Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg och Lennart Wastesson.
Kommentar: Att Babsan är Lars-Åke Wilhelmsson utklädd till en tjej med rosta hår behöver jag nog inte ens nämna? Namnet Babsan kom till när karaktären Baby Doll skulle presenteras första gången, då i ZTV, och programledaren Anders S Nilsson glömde bort namnet och drog till med Babsan i stället.

Bidrag 4 deltävling 2:
Artist: Elisabeth Andreassen
Låt: Vaken i en dröm
Upphovsmän: Lars ”Dille” Diedricson, Calle Kindbom och Kristian Wejshag.
Kommentar: Helt ny, aldrig ställt upp tidigare.

Bidrag 5 deltävling 2:
Artist: Sanna Nielsen (Sanna Viktoria Nielsen)
Låt: I’m in love
Upphovsmän: Bobby Ljunggren, Thomas G:son, Irini Michas och Peter Boström.
Kommentar: Sanna Nielsen har ställt upp 5 gånger tidigare, 2001, 2003, 2005, 2007 och 2008. Så det blir alltså sjätte gången nu 2011. Med Thomas G:son som en av upphovsmännen brukar det bli bra.

Bidrag 6 deltävling 2:
Artist: The Moniker (Daniel Karlsson)
Låt: Oh My God!
Upphovsmän: The Moniker (Daniel Karlsson) själv. (pluspoäng!)
Kommentar: Daniel Karlsson är gammal idol deltagare 2007 och åkte ut som 4a. Han är en av 4 deltagare (av totalt 32) i år som varit med i Idol tidigare. Dom andra 2 är Danny Saucedo (deltävling 1, Idol 2006), Loreen (bidrag 2 i deltävling 2, Idol 2004) och Sebastian Karlsson (deltävling 3, Idol 2005).

Bidrag 7 deltävling 2:
Artist: Anniela (Anniela Andersson)
Låt: Desperados
Upphovsmän: Johan Alkenäs, Tim Larsson, Tobias Lundgren och Johan Fransson.
Kommentar: Helt ny som deltagare i Melodifestivalen.

Bidrag 8 deltävling 2:
Artist: Christian Walz
Låt: Like Suicide
Upphovsmän: Fernando Fuentes, Henrik Janson, Tony Nilsson och Christian Walz själv.
Kommentar: Hyfsat gammal i branschen men ny i melodifestivalen. Han var bland annat med och skrev vinnarlåt till idol 2010 som Jay Smith sen fick när han vann.

Vinnare och resultat i deltävling 3 av Melodifestivalen 2011

Deltävling 3 i Linköping är över och vi har fått ytterligare 2 artister till final och 2 till andra chansen. Tycker deltävling 3 av Melodifestivalen 2011 var det starkaste startfältet hittills, eller vad säger ni? Nu har vi alltså bara en deltävling kvar, en andra chans och sen är det dags för final! Vinnare av deltävling 3 i Meldifestivalen 2011 blev inte helt otippat Eric Saade med låten Popular och sen skrällen (måste man väl ändå säga?) The Playtones med låten The King. Till andra chansen gick Sara Varga med låten Spring för livet (riktigt bra!) och Shirley´s Angels med låten I Thought It Was Forever. Hade gärna sett Sebastian Karlsson i det här gänget men låten var tyvärr ingen höjdare.

Melodifestivalen 2013

Allt om Melodifestivalen 2013 kommer kommer komma upp här inom kort. Melodifestivalen kan nog sägas vara Sverige absolut största och kändaste musiktävling. OBS! Det här inlägget är för tillfället dåligt uppdatera. Melodifestivalen deltagare 2012 och tidigare år hittar du under just Melodifestivalen deltagare där jag först och främst lyft fram årets deltagare men även tidigare års och fyller på allt eftersom jag får tid. Är inte framtagna snart men kommer bestå av 32 bidrag som kommer stå mot varandra i deltävlingar mellan februari och mars 2011. Det är 10året där Sverige kommer använda sig av deltävlingar för att ta fram sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2011.