Kategoriarkiv: Skicka blommor

Mors dag nu på söndag

Mors dag är det dags för redan nu på söndag alltså. Precis som varje år så är mors dag en söndag. Datumet varierar dock en del från år till år men i år är det alltså 26 maj som gäller. Sen är det bara några få dagar tills den svenska sommaren börjar på riktigt när vi går in i juni månad. Vill du läsa mer om mors dag kan du titta under mors dag.

Skicka blommor på mors dag

Vill du skicka blommor på mors dag kan du klicka dig in under skicka blommor och läsa mer. Hitta flygresor är inte alltid så lätt. I alla fall om man vill hitta billiga flygresor. Men Internet har ju hjälpt till att göra det betydligt lättare. Men det kan fortfarande vara svårt att få en bra överblick och därför tänkte jag kompllitera min hotell-guide men en flygrese-guide också. Det vill säga försöka ge en så bra överblick över utbudet som möjligt. Använder man en jämförelsetjänst vet man inte alltid vad som jämförs EGENTLIGEN. Därför hoppas jag att min guide ska reda ut sådant.

Sista minuten julklapp

Sista minuten julklapp är helt enkelt julklappar man kan köpa väldigt nära inpå julklappsutdelningen. Några av dem så nära som bara någon minut innan.

TOPPLISTA – SISTA MINUTEN JULKLAPP

Sista minuten julklapp: Utbud:
1. Tidningskungen Prenumeration Sista minuten julklapp »
2. Flowerhouse Skicka blommor Sista minuten julklapp »
3. Greatdays Ge bort en upplevelse Sista minuten julklapp »

Sista minuten julklapp börjar det helt klart bli dags för nu. Kanske har man glömt köpa julklappar till någon, kanske skulle man vilja köpa en julklapp i sista minuten för att kunna ge fler än en julklapp då det plötsligt känns för lite när man fått reda på att den personen har köpt mycket mer till dig.

Köpa sista minuten julklapp

Det är tanken som räknas brukar det heta men man vill ju inte vara den som ger minst med julklappar. Inte jag i alla fall.

Sista minuten julklapp 2014

Därför tänkte jag komma med lite smarta sista minuten julklappar som man kan köpa väldigt tätt inpå julklappsöppningen. Vissa så nära som bara någon minut innan där man kan skriva ut julklappen.

Sista minuten julklapp – Tidningsprenumeration julklapp

Tidningsprenumeration i julklapp är ofta väldigt uppskattat eftersom det går att anpassa tidningsprenumerationen till personen ganska bra. Det finns ju allt från tidningar till väldigt små barn till tidningar för mormor/morfar och farmor/farfar. Perfekt julklapp att köpa i sista minuten. Du kan skriva ut beviset eller helt enkelt bara skriva ner det på ett kort. Det finns till exempel tidningsprenumerationer från 49kr för 3 nummer, ibland ännu billigare.

Sista minuten julklapp – Presentkort tidningsprenumeration

Presentkort på tidningsprenumeration är också en bra sista minuten julklapp. Där kan personen sen själv gå in och välja precis vilken tidningsprenumeration som helst. Bra om man inte vet riktigt vad personen man ska ge julklappen till läser. Presentkort på en tidningsprenumeration kostar från 99kr

Sista minuten julklapp – skicka blommor billigt på nätet

Skicka blommor billigt på nätet är väldigt enkelt och om du kan skicka blommor i sista minuten som julklapp beroende på vart du vill skicka blommorna. För att se villkor om du vill ha blombud på julafton så kan du läsa mer här.

Julklappstips

Övriga julklappstips kan du hitta under julklappstips där jag listat lite andra tips på julklappar till alla åldrar. Dock börjar det bli lite för sent för att skicka efter julklappar nu. Om man inte väljer att skicka efter den och skriver på ett kort att personen får den så fort den kommit fram det vill säga.

Hoppas våran lilla sista minuten julklapp guide hjälpte dig och du, GOD JUL! =)

Skicka present

Skicka present med bud eller post online via nätet är väldigt enkelt och smidigt nu för tiden. Här följer en liten guide om hur du kan gå tillväga för att skicka en present online på nätet. Du kan sköta allt online via nätet vart du än är i världen och sen skicka present enda fram till dörren hos den önskade mottagaren.

Skicka present – Skicka blommor

Väldigt smidigt och billigt om man ser vad man får för pengarna. En present + utkörning av den. Det populäraste är nog med stor sannolikhet att skicka blommor, tätt följt av att skicka choklad. Båda dom är klassiska saker att ge bort som present i nästan alla situationer. Det fungerar bland annat som födelsedagspresent, som bröllopspresent, som ett förlåt, som ett jag älskar dig och mycket, mycket mer.

Skicka present med bud

Skicka present med bud finns det absolut möjlighet till. Nedan hittar du en lista över några exempel du kan skicka som present med bud. Antingen kan man sikta in sig på butiker som specialiserat sig på olika prylar att ge bort och skicka som present. Så som Nallebudet till exempel som skickar olika paket med nallar men inte mycket mer än det. Eller så väljer man sajter som samlat presenttips och julklappstips på en och samma sida. Exempel på en sån är Coolstuff till exempel.

Skicka blommor

Skicka choklad

Skicka blommor

Skicka blommor kan man göra väldigt enkelt via Internet nu för tiden. Du fyller bara i alla direkt via Internet och betalar och sen kommer ett blombud köra ut blommorna direkt till dörren.

Skicka blommor billigt

Ett väldigt lätt att visa sin uppskattning eller att visa att du tänker på han/hon/dom. Du kan göra det från ca 150kr inkl allt och då alltså skicka blommor till dörren även om du själv sitter utomlands. Hur bra är inte det?

Skicka nalle med bud också?

Vill du skicka en nalle med bud går även det bra. Det fungerar på ungefär samma sätt. Dock är det många nallar som skickas med posten också. Se därför upp för detta beroende på hur du vill att det ska gå till. Bud är oftast dyrare än med post.

Skicka present

Skicka choklad