Kategoriarkiv: Okategoriserade

Finns det spöken

Finns det spöken?

Svar: Om du frågar mig personligen så är jag helt övertygad. Jag har även skrivit några spökhistorier på bloggen tidigare så ni som läser bloggen ofta vet om hur mycket jag tror på spöken. Jag tycker det är lugnade att det finns spöken till och med. För eftersom det finns spöken så är allt möjligt. Då finns det liv efter döden. Och frågar du inte mig personligen så finns det också spöken hehe..

Ladda ner från YouTube

Ladda ner från YouTube, hur gör man? Det finns väldigt många olika sätt att ladda ner från YouTube och jag tänkte här gå igenom några av dom och visa lite för och nackdelar med dom lika sätten.

YouTube har bara på några år vuxit till att vara värdens största bibliotek av musik, filmer och hemmagjorda klipp från alla jordens hörn. Skulle YouTube varit en TV-kanal så skulle det utan tvekan vara världens största. Dock måste man vara uppkopplad för att kunna ta del av någon på YouTube, detta gör att man ibland kanske vill ladda ner musik, ett klipp eller några filmer för att även kunna se dom offline. Så hur gör man då?

Ladda ner från YouTube alternativ 1

1. Gå in på YouTube och leta upp ditt klipp du vill ladda ner.

2. Tryck på ”Dela” under klippet och kopiera länken.

3. Gå in på Keepvid.com och klistra in länken och tryck på ”Download”.

Där får du sen möjligheten att antingen ladda ner i FLV eller MP4. FLV är lite lägre kvalitet medan MP4 är lite bättre. Så när du bestämt dig för vilken kvalitet du vill ha på ditt klipp, musik eller dina filmer så trycker du bara på det alternativet. Mitt råd är att du ta MP4 och att du sen laddar hem VCL player (som är gratis) som visar MP4 utan problem.

Mer alternativ kommer snart…

Fungerar återställare?

Fungerar återställare? Hjälper en återställare så man inte behöver få någon ångest?

Svar: Absolut nej. Men däremot kan en återställare sjukt upp bakfyllan för visa personer beroende på hur du reagerar på konsumtion av alkohol och när kroppen sedan förbränner den i levern. Men du kan inte blir av med den helt med en återställare alltså. Sedan finns det säkert undantag.

Aloe vera gel mot herpes

Aloe vera gel mot herpes? Fungerar det?

Svar: Ja Aloe Vera gel ses ofta som ett mirakel medel mot herpes. Och då är det alltså herpes i underlivet och inte på läpparna vi pratar om. Även om Aloe Vera förmodligen fungerar utmärkt även för herpes på läpparna. Men i underlivet bör ni verkligen prova Aloe Vera. Ni smörjer in 3 gånger om dagen och bara efter någon dag ser du ofta förbättring som du inte trodde var möjlig. Se även till att hålla ordentligt rent med och tvätta dig och dina händer.

Aloe vera gel mot herpes

Hur mycket godis äter vi i Sverige

Hur mycket godis äter vi i Sverige?

Svar: Svenskarna äter 17kilo godis per person i Sverige. Det är dubbelt så mycket som snitten i EU. Faktum är att vi äter mest godis i världen per person. Och vi har dubblat vår konsumtion av godis på 50år. Det är ca 70.000 kcal! Genomsnittsvikten på en påse lösgodis är 350gram. Och det är ca 1500 kcal. I Sverige säljs det godis för 10 miljarder om året.

Kan man vara allergisk mot fisk

Kan man vara allergisk mot fisk?

Svar: Man kan absolut vara allergisk mot fisk. Vissa är allergisk mot all slags fisk medan vissa bara är allergisk mot vissa sortera fisk. Ofta är man även allergisk mot skaldjur om man är allergisk mot fisk men inte alltid. Allergier bör man alltid ta på största allvar och man bör ha nära kontakt med sin läkare för att reda ut eventuella allergier.

Hur länge håller ägg

Hur länge håller ägg?

Svar: Man ska hålla ägget svalt men ej kyla och sedan rumstemperatur och sedan kyla igen för så försämrar man hållbarheten drastiskt.
Sedan bör man förvara ägg med spetsen nedåt.
Ett ägg klarar de sig ett par månader efter bäst före-datumet om man håller detta. Men knäck alltid ägget och lukta. För luktar det inte illa är det fortfarande bra. EU har satt gränsen att ägg håller 28 dagar från värpdatum för ägg. Ett kokt ägg håller ungefär en vecka om det kyla ner inom 1-2 timmar från det kokas.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,75 out of 5)

Finns det koffein i te?

Finns det koffein i te?

Svar: I vissa tesorter finns det koffein och i vissa inte. I grönt te och svart de finns det koffein till exempel. Medan det i rooibos, det vill säga rött te, inte finns koffein. Det finns även koffeinfritt te men de är inte att rekommendera om du frågar oss. Det sägs nästan inte i Sverige heller. I svart ge finns det ungefär hälften så mycket koffein som i kaffe.