Kategoriarkiv: Mors dag

Mors dag nu på söndag

Mors dag är det dags för redan nu på söndag alltså. Precis som varje år så är mors dag en söndag. Datumet varierar dock en del från år till år men i år är det alltså 26 maj som gäller. Sen är det bara några få dagar tills den svenska sommaren börjar på riktigt när vi går in i juni månad. Vill du läsa mer om mors dag kan du titta under mors dag.

Skicka blommor på mors dag

Vill du skicka blommor på mors dag kan du klicka dig in under skicka blommor och läsa mer. Hitta flygresor är inte alltid så lätt. I alla fall om man vill hitta billiga flygresor. Men Internet har ju hjälpt till att göra det betydligt lättare. Men det kan fortfarande vara svårt att få en bra överblick och därför tänkte jag kompllitera min hotell-guide men en flygrese-guide också. Det vill säga försöka ge en så bra överblick över utbudet som möjligt. Använder man en jämförelsetjänst vet man inte alltid vad som jämförs EGENTLIGEN. Därför hoppas jag att min guide ska reda ut sådant.

Mors dag datum

Mors dag datum 2013 är alltså 26 maj. Det vill säga alltid sista söndagen i maj varje år. Så datum för mors dag varierar alltså alltid men är alltid sista söndagen i maj.

Läs mer om under mitt inlägg mors dag där jag skrivit lite mer om varför vi firar denna dag bland annat.

Sen är det bara vänta till november för att fira fars dag.

Mors dag present

Mors dag present är ofta blommor, choklad och såna klassiska gåvor. Det fina med Internet är att man kan skicka det mesta med bud direkt till sin mammas dörr. Vill du se fler förslag på det kan du läsa det under skicka present.

Mors dag present

Mors dag present kan vara svårt att komma på. Därför har vi i år fört in presenttips på vår specialsida för mors dag. Där hittar du från och med nu alltså tips på present till mamma. Du får väldigt gärna även kommentera med egna tips där.

Mors dag 2014 i Sverige

Mors dag 2014 är den 25 maj. Det vill säga sista söndagen i maj precis som alltid.

Mors dag 2014 i USA

Mors dag 2014 är andra söndagen i maj precis som alltid.

Mors dag 2014 datum och present

Mors dag 2014 är söndagen 25 maj. Det vill säga sista söndagen i maj som alltid. Här nedan hittar du en topplista över mors dag-presenter.

Mors dag-present 2014 topplista

Presenttips: Utbud:
1. Tidningskungen Tidningsprenumeration Mer info »
2. Flowerhouse Skicka blommor Mer info »
3. Greatdays Ge bort en upplevelse Mer info »

Mors dag 2014 datum är 25 maj i Sverige. Det vill säga den sista söndagen i maj. I USA är mors dag andra söndagen i maj. Mors dag är en hel dag där man ska fira sin mor extra mycket. En tradition är att på mors dag att visa sin uppskattning och ge henne en mors dag present. Mors dag kommer precis som Fars dag, Alla hjärtans dag och Halloween från USA. Precis som med fars dag är även mors dag olika datum varje år då det alltid är den sista söndagen i maj. Alltid en söndag alltså, men inte samma datum varje gång, men ALLTID i maj.

Mors dag 2014

Mors dag 2014 är söndagen 25 maj.

Mors dag 2013

Mors dag 2013 var söndagen 26 maj.

Mors dag 2012

Mors dag 2012 var den 27 maj.