Kategoriarkiv: Julklappar

Tomtedräkt

Köpa tomtedräkt online på nätet i år? Här har vi satt ihop en topplista över butiker där du kan göra precis det. Listan är satt efter hur populär butiken är via oss. Du kan få tips på tomtedräkter nedanför listan.

Populära butiker för tomtedräkter

Tomdedräkt och tomtekläder:
1. RoligaPrylar.se » Tomtedräkt och tillbehör
2. PartyKungen.se » Tomtedräkt och tillbehör

KÖPA TOMTEDRÄKT VUXEN

Tomtedräkt vuxen och tomtedräkt barn hittar du bland annat i tabellen ovan där vi samlat butiker som helt enkelt har tomtekläder. Det är ju snart dags att ”gå ut och köpa tidningen så då är det bra att vara ute i god tid och köpa tomtedräkt så man inte får stå där utan. I en tomtedräkt ingår oftast allt man behöver. Det vill säga tomteluva, tomtemask (som är ett tomteskägg i vissa fall), och tomtekläder. Det gör ju att en tomtedräkt ofta är mest prisvärd att köpa för att bli en så äkta tomte som möjligt. Till det behöver man ett par skor eller stövlar som passar en tomte. Så ett par sneakers kanske inte är ”tomtiga” nog. Tänk på att många tomtedräkter och tomtekläder tar slut ganska snabbt så här års så försök vara ute i god tid.

Här har du en tomtedräkt som du kan köpa för 499kr där det verkar ingå det mesta. Tomteluva, tomtemask (dvs tomteskägg) och så tomtekläder. Se även bild nedan.

Vill du i stället köpa en billig tomtedräkt så finns det även en för kostar då 199kr. Helt klart prisvärd. Se även bild nedan.

Tomtedräkt

Tomtedräkt - 499kr

Billig Tomtedräkt

Billig Tomtedräkt - 199kr

Köpa Tomtedräkt barn

Tomtedräkt barn finns det också och innehåller då byxor, jacka, tomteluva. Alltså inget tomteskägg men det brukar nog inte barn ha ändå så. Man skulle nog kunna säga att det är en tomtenisse-dräkt och inte en tomtedräkt. Tomtedräkt barn / tomtenisse-dräkt hittar du till exempel från 129kr.

Läs mer om tomten

Wikipedia kan du läsa mer om tomten.. Det kan ibland smyga in en del konstiga påståenden där men det rättas väldigt snabbt av någon av alla wikipedianer. Har du köpt tomtedräkt nu och har det klart? Men kanske inte julklappar och fylla tomtesäcken med? Så fall kan du ta en titt under julklappstips där du kan hitta tips på julklappar som passar till alla åldrar.

..och du, god jul! Lycka till med din tomtedräkt!

GLÖM EJ TOMTELUVA

Tomteluva är ju en av dem viktigaste sakerna till dräkten. Ska man bara köpa en sak till sin tomte bör det vara en tomteluva först och främst.

MER OM TOMTEDRÄKT:

Nyårsklänningar online

Nyårsklänningar online samlade i en topplista efter vart alla besökare köpt sin klänning till nyår.

Nyårsklänningar online för 2014 hittar du under nyårsklänningar där länkarna precis är uppdaterade med butiker som lagt ut nyårsklänningar i egna kategorier på något sätt.

Många börjar redan i början av december att köpa klänning till nyår för att ha tid att byta om den inte passar eller inte är snygg nog. Men tänk på att det är möjligt att beställa några eller iallafall ett par och testa för att sen skicka tillbaka den eller dom som inte passar. Men det blir så klart att man måste ligga ute med den summan under tiden. Vilket kanske inte är helt lätt under december när man köper massa julklappar och annat.

Julklappstips

Julklappstips för 2012 är ju kanske något som borde bli aktuellt väldigt snart så tänkte dra igång en liten serie här på bloggen med massor av julklappstips. Själv har jag handlat julklappar uteslutande från nätet dom senaste året så mina tips kommer bara vara sånt som går att handla online. Inte bara för min kärlek till nätet utan även för att jag tycker det blir smidigast så, man slipper stå i långa köer och slänga bort onödigt mycket av sin tid. Det är ju kanske tusen gånger smidigare att handla på nätet och får det levrat till dörren i stället. Eller i alla fall till sitt utlämningsställe, vilket inte brukar vara allt för långt i från sin ytterdörr om man har tur. Mitt första julklappstips är tidningsprenumerationer. En kanon julklapp som man kan köpa bara minuter innan man ska dela ut alla julklappar efter Kalle Anka. Bra om man märker att man helt enkelt glömt köpa julklappar till någon. ;)

Julklappstips – Årets julklapp

Årets julklapp som utses av Handelns utredningsinstitut precis innan jul varje år och ska vara något form av julklappstips där dom helt enkelt gissar vad årets julklapp blir. Frågan är dock om dom haft rätt så många gånger.

Julklappstips barn

Julklappstips till barn är kanske det enklaste, men samtidigt ändå det absolut svåraste. Det lättaste eftersom det finns väldigt mycket saker att tipsa om som barn uppskattar att få. Men samtidigt det svåraste eftersom barn är lite mer noga med vad dom vill ha i julklapp.

Billig tomtedräkt

Billig tomdedräkt och tomtekläder:
1. RoligaPrylar.se » Tomtedräkter och tillbehör
2. PartyKungen.se » Tomtedräkter och tillbehör

Billig tomtedräkt kan du hitta genom att klicka på länkarna ovan. Där är det listade butiker med tomtekläder och andra tomtetillbehör som tomteluva och tomteskägg.

Billig tomtedräkt vuxen

Billig tomtedräkt till vuxen finns det om du klickar på länkarna i tabellen ovan. Sen är det bara bläddra bland utbudet. Tänk på att beställa i god tid innan julafton. Sen kan du även passa på att köpa julklappar då båda butikerna har väldigt roliga julklappar och julklappstips.

Billig tomtedräkt barn

Billig tomtedräkt till barn finns det också om du klickar på länkarna. Om barnet ska ha tomtedräkten vid lucia den 13 december så tänk på att beställa i god tid innan. Även där kan du ju även titta om du hittar några roliga julklappar att köpa så du kanske kan spara in lite tid och hinna ta det lugnt i jul istället för att vara ute och springa efter julklappar.

Tomtedräkt barn

Tomtedräkt barn brukar innehålla tomtekläder förutom tomteskägg och tomtemask.

Årets julklapp 2016

Årets julklapp 2016 vad kan det tänkas bli? Vad tror DU? Själv skulle jag kunna lägga pengar på att det blir en ebok.

Åres julklapp 2011 – Färdig matkasse

Årets julklapp 2011 är alltså en färdig matkasse. En färdig matkasse?! Kom HUI fram till årets julklapp på fyllan eller? Är det inte mening att årets julklapp ska vara den vanligaste julklappen i Sverige? En kanske inte allt för vild gissning från min sida är att en färdig matkasse INTE kommer bli årets julklapp, någonsin, aldrig. Eller möjligen om vi hamnar i krig någon gång och hela samhället förfaller, DÅ, KANSKE, årets julklapp blir en färdig matkasse. Du kan läsa mer om det på bland annat Expressen som skrivit om det. Jag vet att en fram till dörren är väldigt populära just nu. Men jag tror inte man ger bort en färdig matkasse i julklapp för det. Här har ni lite riktiga julklappstips i stället. ;)

Årets julklapp 2010 – Surfplattor

Årets julklapp 2010 var en surfplatta vilket ändå får ses som en ganska bra gissning eftersom Appel sålde extremt många iPad under julen 2010. Amazon som är, tror jag, världens största ebutik sålde rekord många e-böcker julen 2010, vilket nog är på grund av den stora mängd surfplattor som såldes samtidigt.

Sista minuten julklapp

Sista minuten julklapp är helt enkelt julklappar man kan köpa väldigt nära inpå julklappsutdelningen. Några av dem så nära som bara någon minut innan.

TOPPLISTA – SISTA MINUTEN JULKLAPP

Sista minuten julklapp: Utbud:
1. Tidningskungen Prenumeration Sista minuten julklapp »
2. Flowerhouse Skicka blommor Sista minuten julklapp »
3. Greatdays Ge bort en upplevelse Sista minuten julklapp »

Sista minuten julklapp börjar det helt klart bli dags för nu. Kanske har man glömt köpa julklappar till någon, kanske skulle man vilja köpa en julklapp i sista minuten för att kunna ge fler än en julklapp då det plötsligt känns för lite när man fått reda på att den personen har köpt mycket mer till dig.

Köpa sista minuten julklapp

Det är tanken som räknas brukar det heta men man vill ju inte vara den som ger minst med julklappar. Inte jag i alla fall.

Sista minuten julklapp 2014

Därför tänkte jag komma med lite smarta sista minuten julklappar som man kan köpa väldigt tätt inpå julklappsöppningen. Vissa så nära som bara någon minut innan där man kan skriva ut julklappen.

Sista minuten julklapp – Tidningsprenumeration julklapp

Tidningsprenumeration i julklapp är ofta väldigt uppskattat eftersom det går att anpassa tidningsprenumerationen till personen ganska bra. Det finns ju allt från tidningar till väldigt små barn till tidningar för mormor/morfar och farmor/farfar. Perfekt julklapp att köpa i sista minuten. Du kan skriva ut beviset eller helt enkelt bara skriva ner det på ett kort. Det finns till exempel tidningsprenumerationer från 49kr för 3 nummer, ibland ännu billigare.

Sista minuten julklapp – Presentkort tidningsprenumeration

Presentkort på tidningsprenumeration är också en bra sista minuten julklapp. Där kan personen sen själv gå in och välja precis vilken tidningsprenumeration som helst. Bra om man inte vet riktigt vad personen man ska ge julklappen till läser. Presentkort på en tidningsprenumeration kostar från 99kr

Sista minuten julklapp – skicka blommor billigt på nätet

Skicka blommor billigt på nätet är väldigt enkelt och om du kan skicka blommor i sista minuten som julklapp beroende på vart du vill skicka blommorna. För att se villkor om du vill ha blombud på julafton så kan du läsa mer här.

Julklappstips

Övriga julklappstips kan du hitta under julklappstips där jag listat lite andra tips på julklappar till alla åldrar. Dock börjar det bli lite för sent för att skicka efter julklappar nu. Om man inte väljer att skicka efter den och skriver på ett kort att personen får den så fort den kommit fram det vill säga.

Hoppas våran lilla sista minuten julklapp guide hjälpte dig och du, GOD JUL! =)

Vintertid 2015 – Ställa om klockan till vintertid datum i Sverige

OBS! Inlägg under uppd.

Vintertid 2015 datum du bör hålla reda på är alltså följande: under natten mellan lördag 25 oktober 2015 till söndag 26 oktober 2015 ska du alltså ställa tillbaka klockan så att när klockan blir 3 så ställer du tillbaka den till 2 istället.

Vintertid datum – alltid sista söndagen i oktober

Datum för vintertid är alltid sista söndagen i oktober. Man ställer tillbaka klockan en timme så att klockan i stället blir 2:00 när klockan slår 3:00, vilket gör att man får en timmes sömn extra den natten. Men tyvärr gör det ju även att det blir mörkt en timme tidigare på kvällen. Ett bra sätt att minnas att man ska ställa tillbaka klockan till vintertid är att man gör precis samma sak med sina utemöbler. (om man nu har några det vill säga ;) ) Vilket blir det samma vid sommartid på våren. Man ställer fram klockan vid sommartid och ställer samtidigt fram sina utemöbler. Man ställer tillbaka klocka till vintertid och ställer samtidigt tillbaka utemöblerna

Sommartid 2015

Under natten från lördag 28 mars 2015
till söndag 29 mars 2015 får vi vår underbara sommartid tillbaka.

Länka gärna till oss om du gillar oss

Vi försöker driva en blogg som informerat människor så snabbt som möjligt om viktiga och roliga saker som man kan gå runt och fundera på. Det tar en hel del tid att uppdatera alla sidor och gillar du oss för att vi gör det får du väldigt gärna länka till oss. Tack på förhand. :)

Julklapp i sista minuten

julklapp i sista minuten? I år igen? ;) Lugn! Här ovan har jag samlat några exempel på saker som funkar bra som sista minuten julklapp! Du kan till och med beställa några minuter innan julklapparna ska delas ut! Vill du ha fler julklappstips fast då på julklappar som har lite längre leveranstid kan du ta dig en titt under julklappstips istället. God jul!

Första advent 2013

Första advent

Första advent 2013 är den 1 december. MEN det är inte alltid den 1 december som många tror. Första advent är ALLTID en söndag. Den fjärde söndagen före juldagen (och inte julafton som många tror också) varje år. Vilket gör att första advent 2013 alltså blir 1 december.

Den första advent så tänder man till exempel det första ljuset i adventsljusstaken, äter julbord eller går på julmarknad. Första advent är starten på julfirandet helt enkelt. Det är till exempel hög tid att börja fundera ut vilka julklappar man ska ge (ta gärna en titt under våra sida med julklappstips om du vill ha några tips på julklappar) och att börja planera julafton.

Köpa tomtedräkt?

Det är även hög tid att köpa tomtedräkt.

Vintersolstånden 21 december 2013

Den 21 december är det dags för vintersolståndet 2013 och det innebär alltså att den från och med 21 december blir ljusare och ljusare igen fram till sommarsolståndet som äger rum runt midsommar varje år. Och däremellan hjälper även sommartid till att göra det ljusare.

Julklappar

Julklappar är inte helt lätt att hitta alla gånger och det är just därför jag dragit igång julklappstips här på sajten. Jag själv har haft väldigt svårt att komma på bra julklappar och kan jag hjälpa en person att slippa ångesten över att inte hitta någon bra julklapp så är jag mer än nöjd. Julklappar kommer ursprungligen från att Jesus fick presenter av dom tre vise männen. Hela julen är ju ursprungligen en kristen högtid men jag skulle våga påstå att det är flera som firar jul som inte är kristna än vad det är kristna som firar jul. Men det är en ren chansning från min sida.