Bra svenska komedier

Bra svenska komedier är något som jag konsumerar ganska mycket. Eller rättare sagt, jag konsumerar väldigt många svenska komedier, visa bra, andra dåliga. Här tänkte jag följa upp min serie med bra filmer och kanske till slut världens bästa film. Jag tänkte helt enkelt lista bar svenska komedier. Dom som jag skriver en liten kommentar om har jag sett och dom som enbart står med utan kommentar är filmer jag hört ska vara riktigt bra och som har bra betyg på kända filmsidor på nätet. Där så klart imdb väger tyngst. Lämna gärna tips på bra filmer i kommentarsfältet nedan.

Bra svenska komedier 1994

Bra svenska komedier 1994 är bland annat:

Film: Yrrol
Kommentar: En klassiker som ALLA borde se. En film jag sett säkert 200 gånger utan att överdriva och den är lika bra varje gång, om inte bättre för varje gång.

Lämna en kommentar