Billiga vinterdäck online

Billiga vinterdäck online? Här har vi skapat en topplista över däckbutiker online på nätet som genereras efter hur populära dem är hos våra besökare. På så sätt hoppas vi få fram den bästa butiker för inköp av vinterdäck.

BILLIGA VINTERDÄCK TOPPLISTA

Billiga vinterdäck online – Topplista 2014:
1. Byt Hjul Mer info och eventuella erbjudanden »
2. Svenska Gummihuset Mer info och eventuella erbjudanden »
3. Däck online Mer info och eventuella erbjudanden »

 

Billiga vinterdäck

Billiga vinterdäck online på nätet finns det en hel del. Sen kan du få dom körda hem till dörren eller så till den däckfirma du väljer. Ofta är det så att dom flesta kommer på att dom måste köpa nya vinterdäck först när det är dags och byta till vinterdäck. Eftersom det inte är så många som tittar konditionen på sina vinterdäck förens det är dags att byta helt enkelt. Det gör ofta att det är fullt hos däckhandlarna i några veckor om året bara och sen går både pris och kötid ner. Dock brukar däckhandlare online på nätet passa på att vinna till sig nya kunder med att köra kampanjer precis innan det är dags att börja byta till vinterdäck samt några veckor efter man måste ha bytt. Så hur hittar man billiga vinterdäck då? Jo, precis som med sommardäck så är det så klart genom att köpa vinterdäck online.

Vinterdäck priser

Ofta till kraftigt reducerade priser och med leverans direkt till dörren eller till närmaste verkstad som har avtal med den däckhandlare online att byta deras kunders däck.

Var kan man köpa billiga vinterdäck online då?

I tabellen längst upp hittar du däckbutiker som finns online och som säljer billiga vinterdäck online på nätet. Där får du en bra överblick över utbudet också och kan i lugn och rå välja hemma istället för att bara ha någon minut på dig hos däckhandlaren.

Vinterdäck avbetalning

Vinterdäck på avbetalning, är det möjligt? Eftersom vintern ofta är dyrare för dom allra flesta då man bland annat behöver mer kläder och sen även har dyra högtider så som jul och nyår. Kanske märker man sen att sina gamla vinterdäck inte klarar en vinter till först när man står där och ska sätta på dom.

Därför kanske vinterdäcken kommer som en oplanerat utgift och då kan det ju vara bra om det finns möjlighet att köpa vinterdäck på avbetalning. venska Gummihuset vet jag erbjuder avbetalning på vinterdäck bland annat. Det står t o m räntefritt till och med januari, dvs köp nu, betala i januari. Men klicka på länken i tabellen längst upp så kommer du rätt in och ser aktuella erbjudanden och eventuella rabattkoder. Byt Hjul har även dom räntefritt 3, 6 eller 12 månader där man bara betalar en aviavgift på 29kr * antal avier och sen en uppläggningsavgift. Läser mer om det i länkarna också för dags aktuella erbjudanden och rabatter.

Vinterdäck regler

Vinterdäck regler är ganska enkla men ändå har man en tendens att ändå alltid lyckas glömma dom på något sätt. Vinterdäck regler har man såklart för att det ska vara säkrare ute på vägarna helt enkelt, men dubbdäck regler har man också för att skona våra vägar. Man måste ha vinterdäck, oavsett om det är dubbdäck eller dubbfria vinterdäck / friktionsdäck, mellan 1 december – 31 mars om vinterväglag råder där du framför din bil. Men du får ha vinterdäck (och då menas alltså dubbdäck här då dubbfri vinterdäck / friktionsdäck får användas året runt även om det ej är att rekommendera) redan från 1 oktober och till och med 15 april. Ganska enkelt va?

Byta till vinterdäck

Byta till vinterdäck är det bra om man gör i god tid innan halka och snö kommer. Dessutom är det ofta billigare och mindre kö till däckfirmor och däckverkstäder om man är ute i god tid. För vinterdäck regler se precis här ovan för mer info.

Vinterdäck rea 2013

Vinterdäck rea kan däckhandlarna få för sig att ha lite då och då. Men runt dom datum där folk verkligen måste köpa däck kan man tänka sig att dom inte direkt har någon vinterdäck rea. Dock har dom ofta ganska bra erbjudanden för att locka till sig nya kunder. Men rea vet jag inte om det direkt kan kallas. Rea har dom mer precis efter man måste ha bytt till däck och dom ser hur mycket däck det gick åt helt enkelt.

Billiga sommardäck online

Billiga sommardäck online har vi även skrivit ett inlägg om. Inlägget heter Biliga sommardäck online. Det som skiljer sig där är bland annat datum, lagar och regler. Sen länkar vi även in direkt till avdelningarna för sommardäck istället för vinterdäck. För att på så sätt hitta det man söker snabbare.

Läs mer om vinterdäck här

44 tankar på “Billiga vinterdäck online”

  1. Passade på att köpa vinterdäck nu i stället för att beställa när alla andra gör det. Sinnessjukt billiga dessutom!

  2. Hej! Trevlig sida! Läser mycket här. =) Jag har köpt alla mina däck (vinterdäck och sommardäck) hos Däck online sen jag fick min första bil för 5 år sen och det har alltid fungerat utmärkt. Men sen har jag ju inget annat att jämföra med dock, men har fått min pappa som alltid köpt sina däck hos däckhandlaren att också börja köpa hos Däck online och han är också nöjd och säger att han spara en hel del pengar. Tack för mig.

  3. Jag och min kille köpte från Svenska Gummihuset till båda våra bilar och vi är nöjda med båda service, leverans och pris.

  4. För att hitta billigaste däcken kan man såklart handla dem online. Eller så köper man vinterdäcken i april och sommardäcken i oktober.

    • Det var så lite så! =) Har själv tagit mina vinterdäck på avbetalning så förstod att det måste finnas andra som förmodligen skulle vilja göra det också. =)

  5. Måste bara tacka för tipset. Köpte kompletta vinterdäck med fälgar av bythjul och bokade byte av dom direkt via deras hemsida. Sen när jag kom till verkstan så var redan däcken där så det tog inte mer än 10min så var jag därifrån med nya fina däck och fälgar. Kanon!

  6. Byt Hjul funkade utmärkt. Har inget att klaga på. Fick däcken till min däckverkstad och så var det bara åka dit och byta däck eftersom allt var betalt redan.

  7. Jag lämnade kommentar på fel sida såg jag nu. Det kanske går att ändra? Hur som helst så köpta jag och min kille nya vinterdäck till båda min och hans bil på Byt hjul och det fungerade utmärkt. Väldigt smidigt och enkelt. Vi bokade allt direkt via deras hemsida och sen var det bara köra till däckverksaden som lag om däcken och tog hand om sommardäcken för vinterförvaring. Allt var redan betalt via Byt hjul. Full pott i betyg av oss. Vi har dock ej testat köpa däck på nätet förut så vi har inte mycket att jämföra med men Byt hjul fungerade i alla fall utmärkt, så mycket vet vi.

  8. Hur gör man om man planerar att åka upp till fjällen månader innan man måste byta och inte orkar dra med sig vinterdäcken upp i bilen?

Lämna en kommentar