5 bästa inredningsbutikerna på södermalm

Jag spenderar väldigt mycket tid på att leta inredningsbutiker och tänkte att jag skulle ta och tipsa om dom 5 bästa inredningsbutikerna jag vet på Södermalm i Stockholm. Södermalm har väldigt många bra och intressanta inredningsbutiker. Om du hellre vill hitta inredningsbutiker online på nätet så kan du ta och titta in Inredningsbutiker.nu som är en inredningsblogg jag följer slaviskt och som listar alla butiker som finns. Jag vet att dem håller på att bygga ut sajten med att även lista fysiska butiker men så länge tänkte jag ta och tipsa om dom 5 bästa jag vet om här. Jag kommer även maila sajten med mina tips.

INREDNINGSBUTIK NR 1 – ÅHLENS

Åhlens slår aldrig fel. Billigt och bra. Dock lite dåligt sortiment på Åhlens södermalm men den platsar ändå på listan. Se sortimentet på deras hemsida.

Lämna en kommentar